Hvordan kan jeg koble opp en midi tastatur til min ipad

hvordan kan jeg koble opp en midi tastatur til min ipad

universell midi -kontakt for tastaturet. 5, installer driverne for USB- tilkobling hvis dette er hva du bruker. Musen spor uden en ledning på en glat overflade. 3, skyv den virtuelle Bluetooth -bryteren til " On" posisjon. Sett den medfølgende CD - ROM i stasjonen og installere programmet (e ) på platen. Midi eller Musical Instrument Digital Interface, er den grunnleggende tilkoblingen brukes til musikkinstrumenter som tastatur til en datamaskin, slik at instrumentet kan brukes med musikk opptak eller sequencer software. hvordan kan jeg koble opp en midi tastatur til min ipad

Hvordan koble opp: Hvordan kan jeg koble opp en midi tastatur til min ipad

Velg " midi out" for output hvis du bruker en rett midi kabel eller " midi mapper " valg hvis du bruker joystick -tilkobling. Tastaturet og musen opererer gennem en sender tilsluttet en computer eller bærbare computer via en USB- port. Så å si alle Bluetooth -tastatur bør arbeide med iPad, men en Apple - stil tastatur vil tilby deg de riktige tastene, for eksempel Kommando-og Tilvalg -tastene, for å best bruke med iPad. Dette vil koble sammen enhetene, la dem vite at det er greit å kommunisere med hverandre. Dette er den eneste kontakten du vil bruke, ignorere " ut" plug 3, kjøp en USB midi -grensesnitt hvis du ikke har en midi eller joystick port på lydkortet.

Hvordan du kobler: Hvordan kan jeg koble opp en midi tastatur til min ipad

Dette vil ha midi plugg i den ene enden og en vanlig USB- plugg som du vil koble til en USB- port på datamaskinen. Når du slår begge tilbake på senere, vil de automatisk koble til uten re-inn koden. Vent til den røde LED til at gløde på senderen, indikerer det er aktivt. Blot klikke på hver knap på skærmen, når du bliver bedt om at fuldføre installationen 2, sæt den trådløse sender i enhver ledig USB -port på computeren eller laptop. Softwareinstallationen processen vil starte automatisk.

0 tanker om “Hvordan kan jeg koble opp en midi tastatur til min ipad

Legg igjen et Svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *