Tv 2 hjelper deg mobil vinstra

tv 2 hjelper deg mobil vinstra

: Huawei, de må skjerpe seg før iPhone 11 kommer, sier Eirik Norman Hansen som gir telefonen en svak femmer. Men nå har selskapet rykket forbi Apple og er verdens nest største produsent av mobiltelefoner (Samsung er størst). Så man risikerer å bli straffet for dette og ikke minst vil omdømmetapet være formidabelt, sier han. En blanding av skuffelse og lettelse, sier Næss. Tåler virkelig den nye iPhonen til.790 kroner flere minutter i øl? Registrer deg, liknande sider, nyleg post frå sida, kommer.

Tv 2 hjelper deg mobil vinstra - Kan mobilen din

På videosiden har kameraene veldig god stabilisering av filmingen og fungerer perfekt til familiefilm på Facebook. I følge ryktene vil den komme med en ny og bedre A13 chip, den vil sannsynligvis få trippel-linse kamera i front, nytt selfie kamera med bedre TrueDepth-kamera og det er også blitt spekulert om telefonen får støtte for Apple Pencil. Det betyr at du får et stort utsnitt uten at du trenger å gå langt bak for å få bilde. Autofokusen har også blitt raskere og motlys blir håndtert godt. Kameraet har 16 motivprogram. De nyeste mobilene tar bedre bilder enn noen gang før. Denne kan også brukes i video funksjon og følger alle dine bevegelser. For øvrig har iPhone veldig gode portrettinnstillinger på kameraet og har også en smart HDR-funksjon som gjør at man kan hente ut mer kontrast i bildet. Flere linser, en av tingene som har endret seg siden sist er at kameraene har fått enda flere linser.

Tv 2 hjelper deg mobil vinstra - En av

Nykommeren er en vinner. Apple iPhone X, pris: 11 000 kr, terningkast:. I tillegg har den super slow motion og kan filme i 960 bilder i sekundet i full. På Huawei er det også innstillinger for overskyet, sol og belysning innendørs for å få riktige farger. Se TV 2 Hjelper deg på TV 2 og TV 2 Sumo torsdag klokken.30. Endless Winter episode. Det er her puttet inn en 120 graders vidvinkel som gjør at du slipper å gå langt unna for å få et stort utsnitt. Huawei har tatt rennafart denne gangen og laget en fantastisk telefon med mange spennende funksjoner og uten tvil testens beste stillkamera, sier Norman Hansen som kårer telefonen til best i test og gir den terningkast seks. God morgen Norge gir deg en glad, varm og hyggelig start på nasjonaldagen fra. Barnevogn, barnevogn, barnevogn, gjentar Ødegaard, noe sliten, inn i mobilkameraet sitt. Jeg har jo opplevd at det har dukket opp reklame om ting jeg akkurat har snakka om, men aldri har «Googla sier Fredrik Sjåstad Næss (28 programleder i «Konspirasjonspodden». De som har laget disse maskinene har tilgang til de over nettet. Beste kjøp, asus Zenfone 5 koster halvparten av de dyreste mobilene. Fargene har blitt forbedret og man får tatt gode bilder i innendørsbelysning. Også applikasjoner har tilgang til den underliggende maskinvaren inkludert mikrofon og kamera. Likevel betyr det ikke at iPhone er en treig telefon. Zoomobjektivet har fått optisk bildestabilisator, slik at du kan ta veldig gode bilder selv om man er litt skjelven på hånden. Dessuten har mobilen 50 ganger zoom som gjorde at vi i TV 2 hjelper deg klarte å gå fra panorama bilde av hele Stortinget og gå helt inn til et lite påskeegg på terrassen foran fra samme kameraposisjon. Nokia 8 Sirocco, pris: 8000. Nå damer i undertøy eskorte jenter i bergen er det fokus på å få de beste bildene også innendørs og i dårlig belysning, sier Geir Nordby fra Lyd og Bilde. Kamera har en «night-mode» hvor du holder inne knappen i fire sekunder og den suger til seg alt lyset den klarer. Med sin nye topptelefon P30 Pro har de lykkes svært bra. Sony Xperia XZ2, pris: 8000. Fredrik Sjåstad Næss (28) og Bjørn-Henning Ødegaard (34) jobber som henholdsvis lærer og komiker, ved siden av podcasten. Beste KJØP, asus skiller seg fra de andre mobilene ved at den ekstra linsa blir brukt som en vidvinkellinse. Har du Huawei telefon kan du få et nærbilde av egget fra denne posisjonen. Spesielt Huawei som har 40 megapiksler og linser fra Leica er ganske drøy. Lik TV 2 Nyhetene på Facebook. tv 2 hjelper deg mobil vinstra

0 tanker om “Tv 2 hjelper deg mobil vinstra

Legg igjen et Svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *